понеділок, 14 квітня 2014 10:39

Лідер "Правого сектору" розповів, за які гроші живе

Лідер "Правого сектору" розповів, за які гроші живе
www.ves.lv

Лідер "Правого сектору", кандидат в президенти Дмитро Ярош розповів, що він дійсно не мав легальних доходів та жив на допомогу від небайдужих людей.

"У мене є друзі, які допомагали мені виживати. І десь отримував у межах 5-6 тисяч гривень допомоги від друзів для того, щоб я займався тим, чим я займався. Але це нелегальний дохід, тому я його не декларував. 2,5 мільйона гривень на реєстрацію кандидатом - це позика, яку взяв у партії "Правий сектор". Декілька підприємців внесли кошти на рахунки партії. Відповідно партія дала мені цю позику, аби я заплатив за кандидатство", - каже Ярош. 

Також він пояснив, звідки в нього гроші на передвиборчу кампанію, адже в декларації він вписав, що його родина заробила за весь 2013 рік усього-навсього 800 гривні.

"800 з чимось гривень - це стипендія моєї старшої доньки, яку я записав в склад сім'ї. Якщо це відкинути, то у мене взагалі ніяких легальних доходів не було", - запевняє лідер "Правого сектору".

Він також зазначив, що у відсутності в нього легального доходу був певний плюс.

"Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Правого сектору" розповів, за які гроші живе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі