вівторок, 09 жовтня 2007 09:12

Лідер "Любе" Расторгуєв: Дружина розбилась на моїх очах (ФОТО)

Дружина Миколи Расторгуєва мало не загинула в автокатастрофі, що трапилася напередодні ввечері в Підмосков"ї. Джип "форд-експедишн", яким керувала Наталія, на великій швидкості протаранив мікроавтобус із співробітниками МНС, що поспішали на виклик. Трагедія сталася на очах співака, що їхав слідом.

Травми отримали четверо рятувальників. За життя одного з них досі борються лікарі. Дружина артиста відбулася переляком і забоями.

Дуже важких пошкоджень зазнав лікар рятувальної бригади Дмитро Житков, – розповіло "Твоєму ДНЮ" джерело. – Із серйозною черепно-мозковою травмою він знаходиться в реанімації.

Стан ще трьох співробітників МНС виявився не таким небезпечним. Після надання першої допомоги їх відпустили з лікарні.

Найвірогідніше, дружину Миколи врятували подушки безпеки, що спрацювали в автомобілі. Наталія відбулася порівняно дешево – переляком і забоями.

За свідченням очевидців, в салоні "форда" стояв стійкий запах алкоголю. Дружину співака на машині негайно доставили на медичне освідчення. Микола на джипі, що під"їхав до місця катастрофи, виїхав услід.

Зараз ведеться розслідування причин дорожньо-транспортної події.

– За попередньою версією, водій джипа з невідомої причини не впорався з керуванням на слизькій від дощу дорозі, – розповідає співробітник ДІБДР, що виїжджав на місце аварії. – В результаті цього автомашину винесло на стрічну смугу, де вона й зіткнулася з "газеллю" рятувальників.

 

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Любе" Расторгуєв: Дружина розбилась на моїх очах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі