четвер, 05 червня 2008 08:52

Лідер грузинської опозиції не пройшов тест на наркотики

ЦВК Грузії заявила, що лідер "Об`єднаної опозиції" Леван Гачечиладзе не може стати депутатом з огляду на результати наркологічної перевірки. Про це повідомляє "Грузія Online".

Раніше повідомлялося, що при перевірці на споживання наркотиків, яку зобов`язані проходити всі кандидати в депутати, в крові Гачечиладзе був виявлений кодеїн - алкалоїд опіумної групи. Сам він пояснив, що незадовго до тесту прийняв знеболюючий препарат, що містить невелику дозу кодеїну.

Тим часом наркологічний центр, де проходив перевірку опозиціонер, констатував, що той не є наркоманом, повідомляє ІА "Новини-Грузія". ЦВК погодилася з цією оцінкою. Проте прес-секретар Центрвиборчкому Зураб Качкачишвілі заявив, що претендувати на мандат Гачечиладзе все одно не може.

Раніше, коментуючи те, що відбувається, лідер "Об`єднаної опозиції" пообіцяв розібратися "в цій погано пахнучій справі". "Тест потрібний взагалі для того, щоб встановити, є людина наркоманом чи ні. Тут (у довідці. - примітка Ленты.ру) чорним по білому написано, що я не наркоман", - сказав він.

Нагадаємо, що за підсумками парламентських виборів, які відбулися 21 травня, "Об`єднана опозиція" посіла друге місце і отримала право на невелику кількість місць, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Лідер грузинської опозиції не пройшов тест на наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі