четвер, 15 квітня 2021 11:44

"Лежав у під'їзді непритомний" - Олексію Сеньку потрібна термінова операція на головному мозку

Автор: Фото надане Іриною Подолян
  У 39-річного Олексія Сенько з Черкас виявили крововилив в головний мозок, субарахноїдальний крововилив і велику аневризму. На операцію в столичній клініці потрібно 150 тис.грн.
У 39-річного Олексія Сенько з Черкас виявили крововилив в головний мозок, субарахноїдальний крововилив і велику аневризму. На операцію в столичній клініці потрібно 150 тис.грн.

39-річний Олексій Сенько з Черкас перебуває в нейрохірургічному відділенні "Третьої міської лікарні швидкої допомоги". У нього виявили крововилив у головний мозок, субарахноїдальний крововилив і велику аневризму. На операцію в столичній клініці потрібно 150 тис. грн.

"Усе почалося 9 квітня. Олексій був на роботі. Працює водієм у державній службі охорони. Наприкінці зміни знімав збройний жилет і відчув сильний головний біль. Ніби хтось у голову вдарив. Поїхали в лікарню, але там нічого серйозного не виявили. Наступні два дні чоловік пролежав із головним болем. А ще десь за два тижні до цього турбував біль у правому плечі. 11 квітня приблизно о 21:00 Олексій вийшов на вулицю покурити. Його не було десь із пів години. Я подумала, може, розмовляє з кимось із мешканців, як часто було. Раптом прибігають сусідки. Кажуть, що Олексій лежить у під'їзді непритомний, "швидка" вже їде. Обстеження головного мозку показало крововилив у головний мозок, субарахноїдальний крововилив і велику аневризму. Потрібна термінова операція в Києві. Її вартість становить 150 тисяч гривень. У нашої сім'ї таких грошей немає. Тому звертаємося по допомогу до небайдужих людей. Будемо вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua Ірина Подолян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дитину видавили синьою" - мати просить допомоги на реабілітацію донечки

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 4149 4390 1553 1803 (Подолян Ірина Костянтинівна) або Ощадбанку: 5167 8032 1157 2057 (Сенько Олексій Леонідович).

Зараз ви читаєте новину «"Лежав у під'їзді непритомний" - Олексію Сеньку потрібна термінова операція на головному мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі