неділя, 24 червня 2007 16:46

Леонід Ярмольник зняв картину Тодоровського з ММКФ

Директор "Російських програм" 29-го Московського міжнародного кінофестивалю (ММКФ) Ірина Павлова розповіла, чому фільм Валерія Тодоровського "Лещата" був замінений на дебютну картину Олексія Мізгірєва "Кремінь". За її словами, "Лещата" зняв з показу Леонід Ярмольник.

"Співпродюсер фільму, пан Ярмольник, висловив своє відношення до Московського кінофестивалю, яке я навіть не наважуюся повторити, і заявив, що його кіно ніде, окрім основного конкурсу, брати участь не буде", - заявила Павлова.

За словами директора "Російських програм", Ярмольник "заарештував копію картини, яка повинна була бути показана на ММКФ". "І ніякі домовленості, ні дирекції фестивалю, ні Швидкого на нього не подіяли", - додала вона.

Як випливає з програми показів, розміщеної на сайті ММКФ, напередодні в Будинку кіно Союзу кінематографістів Росії замість фільму Тодоровського була показана картину Олексія Мізгирева "Кремінь", яка раніше взяла участь в основному конкурсі 18-го відкритого російського кінофестивалю "Кінотавр".

Фільм "Лещата" також брав участь в конкурсі "Кінотавр". Окрім Ярмольника, його продюсерами є також Вадим Горяїнов, Леонід Лебедев і Валерій Тодоровській, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Ярмольник зняв картину Тодоровського з ММКФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі