середа, 29 серпня 2007 12:01

Леонід Якубович може осліпнути через помилку лікарів (ФОТО)

У відомого телеведучого Леоніда Якубовича запалилося ліве око. Звичайна операція з видалення ячменю викликала ускладнення, яке може привести до дуже тяжких наслідків.

Ще навесні під час польотів пристрасному пілотові-любителеві "надуло" в око. Віко запалилося настільки, що довелося робити операцію.

Проте хірургічне втручання виявилося невдалим. Якубович не перестає скаржитися на страшний біль.

У Воронежі, де він знімав свою програму, Якубович був вимушений ходити в темних окулярах.

"Я одноокий циклоп, - пожартував сам над собою Леонід. - У мене був ячмінь на лівому оці, мені його вирізували. Цим оком тепер нічого не бачу. А відмінити зйомки ніяк не міг, тому виступаю в окулярах..."

Лікар Людмила Саєнко з Воронежа, яка брала участь в "Полі чудес", розповіла, що Якубович на зйомках все-таки зняв окуляри, тримався по-молодецьки, був привітний і уважний до всіх, не дивлячись на проблеми із здоров"ям. Режисери часто зупиняли камери, щоб гримери знов наклали грим на око, що затекло.

"Якубович на зйомках прагнув окуляри не надягати, але він завжди тримає їх при собі, - говорить лікар. - Виглядав він дуже хворим. Під час гри надягала на нього халат з логотипом нашої лікарні швидкої медичної допомоги, тонометр вішала. Але підлікувати Якубовича у Воронежі так і не вийшло - він виїхав до Москви. Йому потрібно звернути увагу на хворе око, інакше із-за запалення можна втратити зір..."

Не дивлячись на професійний грим, глядачам було помітно, що ліве око шоумена затекло настільки, що не видно ні веселкової оболонки, ні білка.

Якубович після зйомок сильно нервував. Навіть на зустрічі з місцевою прихильницею, яка принесла йому його книгу, щоб узяти автограф, в серцях написав, що "в цих мемуарах вся брехня", і закреслив своє прізвище на обкладинці.

Хвилювання метра зрозуміле: якщо проблема з оком не вирішиться, то йому доведеться поставити хрест не тільки на телекар"єрі, але і закрити передачу, що набридла самому, "Поле чудес". Зір, що погіршав, може примусити його назавжди кинути улюблене захоплення - авіацію, пише "Жизнь".

Зараз ви читаєте новину «Леонід Якубович може осліпнути через помилку лікарів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі