субота, 24 лютого 2007 12:55

Леннокс Льюіс повертається на ринг заради бою з Кличком

 
Британський боксер, колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі, 41-річний Леннокс Льюіс оголосив про своє рішення провести цьогоріч поєдинок з Віталієм Кличко.

Як пише британське видання Daily Telegraph, цей бій може відбутися в Лондоні.

За словами американського промоутера Боба Арума, Льюіс обговорив з ним можливість проведення такого бою. Арум повідомив також, що, за його інформацією, Люїс вже почав тренуватися.

Нагадаємо, що в 2003 році Кличко і Льюіс провели поєдинок в Лос-Анджелесі, який завершився перемогою британця. Судді зупинили бій після шостого раунду, заборонивши Кличко продовжувати поєдинок через його розсічену брову.

Для Льюіса це був поки що останній бій на професійному рингу. 9 листопада 2005 року, за три дні до бою з американцем Хасимом Рахманом, Віталій Кличко оголосив про завершення кар"єри, пославшися на травми.

Проте 24 січня 2007 року Віталій дав прес-конференцію, на якій заявив, що прийняв рішення повернутися на ринг, оскільки медики не знайшли до цього протипоказань. Наразі Кличко-старший намагається добитися права на бій з чемпіоном світу за версією WBC Олегом Маскаєвим.

Якщо ж Леннокс Льюіс і Віталій Кличко зможуть домовитися про поєдинок, бюджет цього бою складе як мінімум $25 млн, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Леннокс Льюіс повертається на ринг заради бою з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі