Ексклюзиви
пʼятниця, 12 вересня 2008 14:46

Лавров обматюкав свого британського колегу в розмові про Грузію

Лавров обматюкав свого британського колегу в розмові про Грузію
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров використовував нецензурну лексику в телефонній розмові зі своїм британським колегою Девідом Мілібендом, стверджує газета The Telegraph. За неперевіреною інформацією, йдеться в статті видання, Лавров використав в розмові лайливе слово "fuck".

Зокрема, Лаврову приписують фразу: "Who are you to fucking lecture me?!" ("Хто ти такий, щоб читати мені, б****, нотації?!"). Також Лавров, стверджує видання, поцікавився у Мілібенда, наскільки добре британець знає історію. Розмова двох міністрів, очевидно, стосувалася ситуації на Кавказі і конфлікту Росії з Грузією.

Відзначимо, що першим про жорстку розмову Мілібенда і Лаврова в своєму блозі на сайті Telegraph написав оглядач The Sun Ендрю Портер 9 вересня 2008 року. Джерело своєї інформації про розмову він не розкриває, починаючи запис про те, що сталося зі слів "Мені тут розповіли..." ("I was told...").

Співробітники британського зовнішньополітичного відомства в розмові з кореспондентами The Telegraph підтвердили, що в розмові Мілібенда і Лаврова фігурували лайливі слова, проте підкреслили, що матюкався тільки один з міністрів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лавров обматюкав свого британського колегу в розмові про Грузію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути