неділя, 17 лютого 2008 16:53

Лавиною заблокували на Транськаме 70 чоловік

Декілька сніжних лавин зійшло в неділю на Транскавказську автомагістраль (Транскам), перекривши дорожнє полотно, повідомив представник прес-служби головного управління МНС Росії по Північній Осетії.

"Спрацювали майже одночасно чотири лавинні вогнища, розташованих між "Чортовим" мостом і Північним порталом Рокського тунеля, при цьому два з них якийсь час опісля спрацювали повторно", - повідомив співробітник прес-служби.

За його словами, на високогірній ділянці магістралі, яка пов"язує Росію з державами Закавказзі і Близького Сходу, лавиною заблоковано 14 автомашин, в яких знаходяться близько 70 чоловік.

"Ці автомашини слідували по перевальній дорозі як з півночі, так і з півдня ще вранці, коли пропуск транспортних засобів був тимчасово дозволений. Судячи з телефонних повідомленнь учасників дорожнього руху, що виявилися полоненими сніжної стихії, постраждалих нема", - відзначив співбесідник.

Згідно з розпорядженням урядової комісії з надзвичайних ситуацій, рух по Транскавказській автомагістралі був заборонений з 13.00 неділі до особливого розпорядження.

До місця сходу лавини висувалися рятувальники Транскавказського пошуково-рятувального підрозділу і шляховики із спецтехнікою. В даний час проводиться робота по розчищенню сніжних завалів з метою евакуації людей і транспорту з небезпечної зони, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Лавиною заблокували на Транськаме 70 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі