вівторок, 14 лютого 2017 21:27

Lauffer Group: "Перемоги наших спортсменів вселяють віру у всіх нас"

Lauffer Group: "Перемоги наших спортсменів вселяють віру у всіх нас"

Група компаній Lauffer Group стала офіційним партнером збірної України з хокею на турнірі, який пройде з 22 по 28 квітня в київському Палаці спорту. Про це стало відомо із заяви Віталія Балихін, директора Lauffer Group. "У хокей грають справжні чоловіки. Саме тому для Lauffer Group пропозицію стати офіційним партнером чемпіонату світу з хокею було знаковим. Адже це не просто спортивні змагання. Це символ сили, цілеспрямованості та відваги українців, які сьогодні стають єдиним патріотичним народом у всіх сферах, у всіх куточках нашої країни ", - розповів генеральний директор компанії Віталій Балихін.

Рішення підтримати українських спортсменів в їх прагненні повернутися в еліту світового хокею було прийнято мажоритарієм Lauffer Group Олександром Лещинським. Олександр Олегович переконаний, що "перемоги наших спортсменів вселяють віру у всіх нас. А віра - безцінна". Тому Lauffer Group прийняла рішення підтримати проведення чемпіонату світу з хокею в ювілейний 2017 рік, коли Національній хокейній лізі, в якій грало багато легендарних українців, виповнюється 100 років. "Очікуємо аншлаги на всіх п'ятнадцяти матчах і бажаємо нашим хлопцям потрапити в еліту світового хокею", - заявив Віталій Балихін.

Керівник Lauffer Group від імені групи компаній побажав нашій збірній в київському Палаці спорту оформити путівку до вищого дивізіону, щоб там зійтися в турнірі з найбільш сильними командами світу.

Lauffer Group - соціально орієнтована група компаній, що спеціалізується на виготовленні борошна і хлібобулочних виробів. Її принципова позиція - не підвищувати цін на продукцію без економічного обґрунтування. Підприємства Lauffer Group виділяють 10 тонн готової продукції в місяць на потреби вимушених переселенців, дитячих будинків та інших незахищених верств населення.

Зараз ви читаєте новину «Lauffer Group: "Перемоги наших спортсменів вселяють віру у всіх нас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі