субота, 01 листопада 2014 16:06

Латвія включила Пореченкова у "чорний список"

Латвія включила Пореченкова у "чорний список"
Пореченкова не чекають в Латвії conflict.rbc.ua

Міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич заявив, що включив у "чорний список" російського актора Михайла Пореченкова. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

"Латвія послідовно продовжить свою політику щодо тих, хто своїми діями порушує принципи міжнародного права, Пореченкова не чекають в Латвії", - написав міністр.

Відзначимо, що в "чорний список" Латвії вже потрапили російський актор Іван Охлобистін, а також ряд російських музикантів, серед яких Олег Газманов, Йосип Кобзон та Валерія.

Нагадаємо, 30 жовтня російський актор Михайло Пореченков прибув з візитом на Донбас. Як повідомив сам актор, він приїжджав на територію, підконтрольну самопроголошеною "Донецькою народною республікою", щоб переконатися в дотриманні перемир'я. При цьому в донецькому аеропорту російський актор постріляв з кулемета бойовиків по позиціях сил АТО.

Пізніше Міністерство внутрішніх справ України порушило стосовно Пореченкова кримінальну справу, потім ще одну справу проти Пореченкова порушила Служба безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Латвія включила Пореченкова у "чорний список"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі