вівторок, 27 травня 2008 15:12

Квентін Тарантіно представить свій новий фільм вже в 2009 році

У одному з інтерв"ю на кінофестивалі в Каннах режисер Квентін Тарантіно заявив, що представить свою нову картину "Безславні вилупки" вже в 2009 році, а не, як передбачалося раніше, в 2010-му, повідомляє Slashfilm.

За словами Тарантіно, він вже закінчив чорновий варіант сценарію картини і, "якщо все буде в порядку", нова стрічка про війну буде представлена на тому ж фестивалі вже наступного року.

"Безславні вилупки" стане ремейком однойменного італійського військового бойовика 1977 року про групу солдатів, що транспортуються у в"язницю за різні провини. Коли німецьке бомбардування знищує конвой, четверо ув"язнених тікають, сподіваючись сховатися в нейтральній Швейцарії. Але по шляху їх наймає французький опір, щоб ті пробралися в тил ворога і викрали боєголовку.

Ідея зняти "Безславних вилупків" народилася у Тарантіно давно. Протягом чотирьох років, що пройшли між виходом "Джекі Браун" в 1997 році і початком зйомок "Убити Біла", Тарантіно працював над сценарієм майбутнього фільму про війну. Проте тоді картина про помсту в головній ролі з Умою Турман повністю захопила режисера, і робота над сценарієм "Вилупків" була перервана, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Квентін Тарантіно представить свій новий фільм вже в 2009 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі