вівторок, 25 вересня 2007 15:02

Квасьневський напідпитку виступив перед київськими студентами (ФОТО)

 

Екс-президент Польщі Олександр Квасьневський в не зовсім тверезому стані виступив з лекцією 21 вересня в Національному університеті імені Тараса Шевченко в Києві.

Студенти зустріли Квасневського спочатку здивованим перешіптуванням, мовчанням, а потім веселим сміхом. Олександр Квасьневський нетвердо стояв на ногах і насилу вимовляв слова.

Його лекція була присвячена Міжнародному дню миру. Під час неї екс-президент пригадав, як робилася велика політика в 90-х роках і розповів, що за 10 років керівництва Польщею "не раз зустрічався з Леонідом Кучмою".

Квасьневський також зазначив, що зустрічався і того дня з другим президентом України.

Студенти не розгубилися і почали записувати веселий виступ Квасьневського на відеокамери в мобільних телефонах. Звичайно для того, щоб потім все це "кіно" розмістити в Інтернеті.

Зазначимо, що вже до вечора наступного дня виступ транслювали центральні польські телеканали.

Проте поляки не зрозуміли "гумору". Річ у тому, що на майбутніх виборах Квасьневський виступить обличчям лівих політичних сил і, цілком імовірно, займатиме крісло прем"єр-міністра.

Польський політолог Марек Мігальськи зокрема зазначив, що "Фігура Квасьневського вже не приватна, оскільки він включився у виборчу кампанію партії "Левіца і демократи" і не повинен дозволяти собі таких речей".

Зазначимо, що сам екс-президент поставився до того, що трапилося в Києві спокійно. Він зазначив, що в Україні, мовляв, так прийнято: всі багато п"ють і відмовлятися не дуже гарно, повідомляє "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «Квасьневський напідпитку виступив перед київськими студентами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі