середа, 14 серпня 2019 08:08

"Квартал 95" вперше проїхався по Зеленському і його команді

"Квартал 95" вперше проїхався по Зеленському і його команді
13 серпня на Морському вокзалі в Одесі відбувся перший концерт Студії "Квартал 95" без участі Володимира Зеленського. Фото - Ракурс

13 серпня в Одесі відбувся перший концерт "Кварталу 95" без Володимира Зеленського. Його замінив на сцені комік Юрій Великий.

"Я би злітав на Балі, кажуть там гарно", – говорить Євген Кошовий у ролі міського голови Києва Володимира Кличка.

"Хлопці, які Мальдиви, які Балі. Ви ж багаті люди, можете собі і Одесу дозволити", – жартує у відповідь Юрій Великий в образі президента Зеленського. З цього розпочався великий концерт "95-го кварталу", передає "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали гонорар, який Зеленський отримує в "95 кварталі"

Під час концерту жартували і над Володимиром Зеленським, і над головою Офісу президента Андрієм Богданом. Зокрема, обіграли як останній постійно підказує главі держави.

"Нинішній президент взагалі не по дівчатах. Він зараз в основному "по митниках, поліції, таке інше", – жартують у шоу згодом.

"Дісталося" і попередньому президенту Петру Порошенку, і Юлії Тимошенко, і міському голові Києва Володимиру Кличкові.

В ефірі концерт покажуть на День Незалежності.

Студія "Квартал 95" повідомляла, що знайшла коміка, який гратиме президента Володимира Зеленського. Ним став Юрій Великий, який раніше був учасником дуету "Брати Шумахери". У своїх шоу він неодноразово пародіював як п'ятого президента Петра Порошенка, так і його попередника Віктора Януковича, а також інших українських політиків.

Зараз ви читаєте новину «"Квартал 95" вперше проїхався по Зеленському і його команді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі