понеділок, 04 червня 2007 17:59

Кузьмук вважає неефективною систему держзакупівель

Віце-прем"єр-міністр із питань національної безпеки й оборони Олександр Кузьмук вважає неефективною систему державних закупівель.

Про це він сказав на нараді Кабміну з питань держзакупівель.

Зі слів Кузьмука, це проблемне питання розглядається на доручення Президента Віктора Ющенка й прем"єр-міністра Віктора Януковича.

У квітні Кабінет Міністрів доручив Міністерству економіки до 1 червня разом із зацікавленими центральними органами виконавчої влади розробити й подати на затвердження проект закону "Про внесення змін до закону України "Про закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти".

Зараз норми закону про держзакупівлі застосовуються для закупівлі товарів або послуг вартістю не менше ніж 30 тис. гривень, для закупівлі робіт - якщо їхня вартість не нижча ніж 300 тис. гривень.

Раніше Кабінет Міністрів пропонував Верховній Раді внести зміни до законодавства про державні закупівлі з метою його вдосконалення й приведення до європейських норм, зокрема пропонував застосовувати норми закону для закупівлі товарів або послуг вартістю не менше ніж 50 тис. гривень, для закупівлі робіт - якщо їхня вартість не нижча ніж 500 тис. Гривень, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Кузьмук вважає неефективною систему держзакупівель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі