пʼятниця, 27 липня 2007 13:02

Кузьмук: "Жовтий фосфор я вивчив краще, ніж свою дружину за чотири роки"

Сьогодні на позачерговій сесії Львівської облради під час обговорення депутатами теми, якого ж кольору був фосфор, який перевозили в цистернах: білий, жовтий чи червоний, віце-прем"єр-міністр України Олександр Кузьмук заявив, що добре знає хімічні речовини, зокрема фосфор.

Як повідомляє Львівський портал, депутати намагалися запевнити Кузьмука, що фосфор був не жовтим, а білим. У той же час на такі запитання Кузьмук відповів: "Це був жовтий фосфор. І я вивчив його краще, ніж свою дружину за чотири роки".

Крім іншого, віце-прем"єр повідомив, що ліквідація наслідків аварії у Львівській області завершена у встановлений Президентом України десятиденний термін: "Ми це зробили. І зробили на межі неможливого".

На сьогоднішній позачерговій сесії обласної ради присутні віце-прем"єр-міністр України Олександр Кузьмук і міністр МНС Нестор Шуфрич.

За інформацією Укрзалізниці на ранок 27 липня, спеціальний потяг з вантажем жовтого фосфору, який о 4:00 26 липня відправлений зі станції Красне Львівської залізниці до Казахстану, ще знаходиться на території України.

Учора, 26 липня, повідомлялося, що потяг із фосфором залишить межі України сьогодні ввечері, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмук: "Жовтий фосфор я вивчив краще, ніж свою дружину за чотири роки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі