пʼятниця, 27 липня 2007 13:12

Кузьмук: "Мене не так зрозуміли"

Питання про звільнення міністра транспорту і зв"язку України Миколи Рудьковського і генерального директора Укрзалізниці Володимира Козака поки не стоїть, заявив віце-прем"єр-міністр і глава урядової комісії з розслідування причин аварії під Ожидівом Олександр Кузьмук.

Також він додав, що рекомендації щодо цього можна давати тільки після проведення розслідування причин аварії під Ожидівом.

Віце-прем"єр повідомив, що гендиректор Укрзалізниці "постійно прилітав на місце аварії, але надовго там не залишався, оскільки вирішував питання, пов"язані з подальшим транзитом потяга".

Кузьмук не зміг відповісти на запитання, де б могла відбутися аварія, якби потяг не спізнювався на годину-півтори, пославшись на те, що поки немає остаточних результатів розслідування і не з"ясована причина аварії.

Крім іншого, Кузьмук відзначив, що він не називав ожидівські події другим Чорнобилем.

"Це не я помилився, це помилився один місцевий кореспондент, який був присутній у першу після аварії ніч на нараді в Бузьку. Йшлося тільки про те, що ми маємо діяти за чорнобильським алгоритмом при ліквідації наслідків аварії. Звичайно, порівнювати їх з Чорнобилем не можна", – підкреслив політик.

Нагадаємо, що ще 17 липня від Президента Віктора Ющенка і прем"єр-міністра Віктора Януковича вимагали звільнення і притягнення до кримінальної відповідальності Нестора Шуфриіча і Миколи Рудьковського.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Кузьмук: "Мене не так зрозуміли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі