вівторок, 29 травня 2007 20:02

Кузьмук - спеціалісТТ в команді проФФесора

Українські політики продовжують розважати своїми помилками, які вони роблять, заповняючи документи.

Новий "герой" – віце-прем"єр із силових питань Олександр Кузьмук, який був затверджений парламентом у п"ятницю.

Хоча повернення Кузьмука до влади було відповіддю на можливий силовий сценарій, у такій серйозній ситуації не вдалося уникнути комічного.

Подання на Кузьмука від Януковича супроводжувалося матеріалами про нового урядовця, які були поширені серед депутатів. І в цій пачці документів виявилася автобіографія Кузьмука, де він припустився семи помилок.

Там п"ять разів поспіль зустрічається неправильне написання слова "спеціальність" – з упертістю справжнього генерала було використано написання "закінчив за спеціальністтю", тобто з двома "т" на кінці замість одного.

Крім того, виходить, що Кузьмук не знає, як буде українською ім"я його дружини. У автобіографії записана "Людміла", тобто через букву "і" замість "и".

Також новий віцик запровадив ще одне новаторське написання – "крімінальна відповідальність".

Тут же у пакеті документів повідомляється, що Кузьмук зовсім нещодавно, у лютому 2005 року став кандидатом наук. Щоправда, за спеціальністю, яка не вимагає спеціального знання граматики – "будівництво Збройних Сил України".

Подання на Кузьмука містило його декларацію про доходи. Щоправда, не другої, а навіть третьої свіжості – за 2004 рік, коли він працював депутатом, протягом чотирьох місяців суміщаючи цю роботу з перебуванням на посаді міністра оборони України.

Кузьмук повідомив, що заробив тоді 42 тисячі гривень зарплати, 5 тисяч матеріальної допомоги та 700 гривень дивідендів.

Тоді ж було у Кузьмука одинадцять соток землі, квартира на 150 метрів та дачний будинок на 520 "квадратів".

Станом на звітний період у Кузьмука була майже п"ятилітрова "Тойота", цінні папери на 1 мільйон 600 тисяч гривень і 85 тисяч гривень у банку. Дружина Кузьмука тримала на рахунку 763 тисячі гривень, тобто майже в десять разів більше.

Привертає увагу те, що автобіографія Кузьмука та його декларація написані різними почерками. Де водив ручкою по паперу сам генерал, а де - ні, встановити складно.

Але, підписавши документи, Кузьмук погодився і з усіма наведеними там помилками, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмук - спеціалісТТ в команді проФФесора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі