середа, 13 лютого 2008 11:20

Курсанти міліцейського училища порізали киянина ножем

21-річний Микола вже четверту добу лежить у хірургічному відділенні київської лікарні N4. У хлопця п"ять глибоких ножових поранень у спину, два в плече й безліч забитих місць. Йому важко говорити й навіть сідати. Лікарі говорять, що заліковувати травми Миколі потрібно як мінімум тиждень. Сам потерпілий неохоче згадує історію, що відбулася з ним минулої суботи.

"У той вечір я із другом і дівчиною допізна засиділися в кафе, - повідомив Микола. - Потім ми викликали біля метро "Нивки" для подружки таксі, а самі відправилися додому. До під"їзду залишалося двісті метрів, і тут за нами з"явилися четверо незнайомих хлопців. Всі вони були напідпитку й з пивом у руках. Щось викрикували нам вслід, але ми не звертали уваги. Раптом я почув, як один з них скомандував приятелям: "За ними!" І ми з товаришем зупинилися, гадали, що зможемо з ними домовитися," - розповів він.

Але плани у нападників були зовсім інші. Вони з ходу почали вимагати в хлопців телефони й гроші. Мол, потрібно ще випити, а грошей немає. Микола спробував пояснити, що віддавати речі не збирається. А його друг Женя взяв і зателефонував до міліції. Почувши, з ким він говорить, хулігани буквально озвіріли.

"Один приставив мені ніж до горла, а інші почали бити ногами по спині й голові, - продовжує Микола. - Потім я відчув різкий біль і зрозумів, що мене кілька разів ударили ножем. Моєму знайомому теж дісталося, але не так сильно, як мені."

Коли на місце прибули міліціонери, агресивні типи кинулися врозсип. Однак втекти далеко не змогли. Незважаючи на поранення, Микола із другом сіли до патрульного автомобіля і показали напрямок, куди зникли молодчики.

Співробітники ППС викликали "швидку". Медики надали Жені допомогу на місці, а Колю відвезли до лікарні. Після цього міліціонери доставили хуліганів до РВВС Святошинського району Києва. Але там замість того, щоб виправдуватися, бешкетники зажадали до себе особливого ставлення й заявили, що вони... працюють у міліції. Пізніше з"ясувалося, що затримані є курсантами Київського училища професійної підготовки співробітників міліції, повідомляє Освiтнiй портал

Зараз ви читаєте новину «Курсанти міліцейського училища порізали киянина ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі