понеділок, 21 січня 2008 12:53

Культовий режисер Олівер Стоун зніме фільм про Джорджа Буша

 На головну роль в ще не названій картині Стоун планує покликати актора Джоша Броліна.

Олівер Стоун, режисер таких відомих картин, як "Взвод" і "Природжені вбивці", планує зняти фільм про нинішнього президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша. На головну роль в ще не озаглавленій картині Стоун планує покликати актора Джоша Броліна.

Стоун заявив, що його метою є "чесний, справжній" портрет президента США, причому особлива увага в картині буде приділена відносинам Джорджа Буша-молодшого з батьком, юності нинішнього мешканця овального кабінету і його вірі в Бога. На думку Стоуна, фільм здивує як прихильників, так і супротивників Джорджа Буша.

Вибір актора на головну роль Стоун пояснив так. За його словами, Джош Бролін, переговори з яким зараз веде відомий режисер, виглядає "краще", ніж Буш, проте він має схожу харизму, яку американці, вважає Стоун, ототожнюють з президентом США.

Картина про дійсного Джорджа Буша стане далеко не першою роботою Стоуна, присвяченою президентам США.  1991 року Стоун зняв картину про Джона Кеннеді, а за  чотири роки - фільм "Ніксон". Минулого року Олівер Стоун узявся за документальний фільм про президента Ірану Махмуда Ахмадінеджада, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Культовий режисер Олівер Стоун зніме фільм про Джорджа Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі