четвер, 30 серпня 2007 20:07

Кучма благословив і дав добро "КУЧМІ"

Лідер блоку "КУЧМА" Олександ Волков в ексклюзивному інтерв"ю Газеті по-українськи поділився планами очолюваної політичної сили на позачергових виборах до Верховної Ради.

Яка мета блоку "КУЧМА"?

— Основна мета блоку "КУЧМА"... — починає Волков і затинається. — Основна мета — це повернути державі... державі довіру. Тому що так сталося, що за останні три роки всі обіцянки, які... Оксаночка, ну я не могу так! Ну доця, выйди туда поговори! — обурено звертається до прес-секретарки. Та вибачається й кладе слухавку.

Волков розповідає про те, які обіцянки не виконали "помаранчеві". Зазначає, що за президентства Леоніда Кучми було все нормально й стабільно, а нині — значно гірше:

— Що найбільше вражає — це системна брехня влади! Сорок три відсотки людей не визначилися, за кого голосувати. Усі дуже розчаровані.

Ви думаєте, ім"я "Кучма" притягне ці відсотки?

— Безумовно, всі сорок три не притягне. Але в цього імені є стартовий потенціал, ми не починаємо з нуля. От Литвин стартує десь із двох відсотків. А ми, я думаю, починаємо з більшого.

Але ж Леонід Кучма вас публічно не підтримав...

— Я думаю, що цього й не потрібно. І я не зустрічався з Кучмою. Повністю матеріал читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Кучма благословив і дав добро "КУЧМІ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі