вівторок, 01 квітня 2008 11:01

Ксенія Собчак зробила собі пластику (ФОТО)

Скандальна телеведучаКсенія Собчак як слід підготувалася до церемонії вручення кінонагород MTV - накачала губи перед зустріччю з Періс Хілтон.

Після операції зі зміни форми носа, що Ксенія Собчак чотири місяці тому зробила в Америці, теледіва зважилася змінити ще і губи.

Щоб додати собі ще більше сексуальності, Ксюша зважилася на ще один експеримент - ввести у верхню губу біополімерний гель.

В світській тусовці вже висловлюють припущення про те, що Ксенія Анатолівна розстаралася спеціально перед церемонією вручення кінонагород MTV. Ще б пак, адже Ксюша має вийти на одну сцену з Періс Хілтон, з якою її так давно порівнюють. І цього дня їй ніяк не можна відставати від "блондинки в шоколаді" та іншої ведучої шоу - Маші Малиновської.

Як стало відомо "ТД", процедуру зі збільшення об"єму ведуча "Дому-2" провела під час відпочинку в Монако. Сумістила приємне з корисним і повернулася оновленою, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак зробила собі пластику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі