пʼятниця, 09 листопада 2007 08:39

Ксенія Собчак зробила пластичну операцію (ФОТО)

Собчак повернулася з Лос-Анджелеса, де в одній з клінік їй зробили пластичну операцію. Ксенія, що дуже критично відноситься до власних рис обличчя, почала з малого - з носа.

Результатів операції поки не дуже видно, але помітна припухлість на обличчі від хірургічного втручання.

Собчак зважилася змінити форму носа.

Ксенії не було в країні майже три тижні, і її відсутність не залишилася непоміченою. Вона, може, і рада була б зустріти 26-ліття в Москві з друзями, але їй був потрібний час, щоб відійти від операції - а це не менше двох тижнів.

Собчак прилетіла до Москви увечері 8 листопада. Багатогодинний переліт аніскільки не відбився на Ксюші - вона виглядала добре при майже повній відсутності макіяжу. Тільки синяки під очима і ніс, що трохи припухнув, примушували телеведучу прикривати лице волоссям. Але радісна усмішка не сходила з її лиця.

Про мету своєї поїздки завжди відкрита і товариська Ксенія на цей раз говорити відмовилася. "Я не хочу цього коментувати" - тільки і вимовила Собчак по дорозі з VIP-залу Шереметьево-2 в машину, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак зробила пластичну операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі