пʼятниця, 16 травня 2008 16:55

Ксенія Собчак їздить до Києва на заробітки (ФОТО)

Відома телеведуча і резонансна show-women Росії на декілька годин відвідала столицю України, щоб трохи розважити і підбадьорити гостей, які прийшли на відкриття нового ресторану. А розважати було кого: відомі політики нашої країни, зірки телеекранів і шоу-біза, ну, і, само собою, світські леви і левиці просто-таки не відводили очей від Ксенії.

Але щоб там не пропонував ресторан і як би його директор не розхвалював кухню, вся увага VIP-публики була прикована до скандальної ведучої вечора - Ксенії Собчак.

Як тільки вона увійшла до залу, узяла мікрофон і почала працювати, перед нею відразу вишикувалася ціла шеренга відомих людей України. Хтось вирішив трішки викупатися в променях слави Ксенії, хтось захотів своїми очима побачити "коня" (як Собчак сама себе назвала на вечірці) російського шоу-біза. Багато хто просто спостерігав за роботою скандально-відомої ведучої.

Під час заходу Ксенія поводилася зухвало, намагаючись блиснути знаннями, правда, прописаними в сценарії, який вона не відпускала ні на секунду. Спілкуватися з кимось з публіки вона категорично відмовлялася, і сухо, беземоційно виконувала свою роботу, відпрацьовуючи гонорар. А всі спроби журналістів щось у неї запитати закінчувалися однією фразою: "Ні! Я працюю!".

Хоча працювала Собчак менше двох годин, а потім вмить пішла з ресторану разом з особистою охороною, повідомляє E-motion.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак їздить до Києва на заробітки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі