четвер, 18 вересня 2008 16:45

Ксенія Собчак відкрила свій "Дом-2"?

 
Світська левиця Ксенія Собчак стане ведучою проекту "Хто не хоче стати мільйонером?".

Дівчина зізнається, що це перше телешоу, учасницею якого вона хотіла б стати сама.

Експериментальний проект нового реаліті-шоу стартує 4 жовтня. Його формат був розроблений в США, шоу вже було зняте в шести країнах, але, як зізнався його американський автор, поведінка російських учасників корінним чином відрізнялася від того, що йому доводилося бачити раніше.

Сюжет нового реаліті-шоу "Хто не хоче стати мільйонером?", як і багато інших, заснований на боротьбі індивідуумів за головний приз - один мільйон доларів.

За приз боротиметься 9 людей, але дістанеться він тільки одному. Учасників проекту замкнуть в "бункері" - студії, обладнаній під землею на глибині 300 метрів, - і позбавлять всіх зв"язків із зовнішнім світом.

Вони сидітимуть там до того часу, поки не домовляться між собою про те, кому дістанеться головний приз. Головна умова: рішення має бути одноголосним.

Також, згідно умовам реаліті-шоу, у будь-який момент будь-який з учасників може залишити бункер, але назад повернутися вже не зможе. При цьому з кожною людиною, яка піде, сума призу зменшуватиметься удвічі.

У замкнутих в бункері учасників проекту буде всього одна сполучна із зовнішнім світом ланка - ведуча Ксенія Собчак. Вона з"являтиметься лише на екрані, аби повідомити результати голосувань.

"Я не просто телеведуча, яка з екрану суворим голосом щось говорить учасникам, а практично зразкова дівчина Третього рейху. Це був абсолютний і чистий експеримент для мене особисто", - говорить Собчак. - "Я, як людина емоційна, холерик, дуже страждала від свого образу. Мені довелося говорити з інтонаціями жінки, яка робить оголошення в аеропорту. Я навіть спеціально, коли їздила на гастролі, вслухувалася в оголошення, в цей абсолютно позбавлений емоційного забарвлення голос", повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак відкрила свій "Дом-2"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі