субота, 19 квітня 2008 12:09

Ксенія Собчак нарешті зустрілася з Періс Хілтон (ФОТО)

 
Вчора в кінотеатрі "Пушкінський" пройшло вручення премій телеканалу MTV за головні досягнення кіноіндустрії минулого року. Все було дуже по-російськи: спочатку красиві напівголі пані на червоній доріжці махали замерзлими пальчиками в камери, потім перед входом в зал зігрівалися віскі і демонстративно презирливо сміялися чомусь своєму, коли повз них проходила запрошена діваПеріс Хілтон. Ну, екс-спадкоємиці і до такої "уваги" не звикати. Міс Хілтон ніс не морщила, без проблем позувала фотографам і роздавала автографи охочим.

На цей раз ніяких скандалів на премії не було - все чинно, благородно, під жартики Дмитра Нагієва, Маші Малиновської і "голосу" за сценою - Івана Урганта.

Найбільші веселощі почалася, коли показали ролик з Ксюшей Собчак. Телеведуча, плакавши і витираючи соплі об сукню, показувала дитячі фотографії з сестрою Ларисою. Дівчаток розлучили в дитинстві, Ксюша залишилася в Росії, а Лариска виїхала до Америки. І ось радісний момент зустрічі. На сцену виходить Періс, їй назустріч кидається Собчак і душить свого американського клона в обіймах. Зустріч двох "сестер" відбулася!

Після премії гості почали збиратися в модний клуб на вечірку. Міс Хілтон прибула в клуб за північ, де веселилася в компанії "Нової сестри" Ксенії Собчак. Потім відправилася в готель разом зі своєю вже подружкою КіроюПластініною. Наступного дня в бутіку Кіри Періс виконала номер "ах як мені все подобається, зараз скуповуватиму півмагазина". А після дівчини відправилися до ресторану, повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак нарешті зустрілася з Періс Хілтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі