четвер, 10 липня 2008 10:01

Крокодил Годзі здійснює бажання про довге і щасливе життя

Пам"ятник легендарного крокодила Годзі на набережній Маріуполя, став місцем, де загадують бажання про довге щасливе життя. Більше всього відвідувачів було відразу після відкриття.

За долею Годзі вся країна почала стежити 31 травня 2007 року, коли в Маріуполі крокодил втік від дресирувальника. Побачивши моря метровий нільський Годзі просто втратив голову - вирвався з рук господаря і сховався у воді.

Його три тижні безперервно і марно шукали МНСники. Потім пошуки припинили, але постійно відновлювали, коли в МНС надходили повідомлення про те, що хтось бачив Годзі. Через місяць крокодила вдалося зняти на мобільний на баржі судоремонтного заводу. Але тоді зловити його так і не вдалося.

Парадоксально і те, як прісноводий африканський крокодил зміг 4 місяці виживати в солоній воді. У жовтні він знову знайшовся - в багатому рибою озері ТЕЦ комбінату "Азовсталь".

А ось відловити його вдалося лише 28 листопада, замерзлим і виснаженим.

МНСники помістили його в пожежний бак з теплою водою і сподівалися, що рептилія виживе. Але Годзі загинув від запалення легенів. Дресирувальник відмовився від прав на тіло крокодила.

З нього спочатку хотіли зробити опудало, але потім все ж таки кремували, а прах розвіяли, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Крокодил Годзі здійснює бажання про довге і щасливе життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі