середа, 19 серпня 2009 11:11

Криза зробила Жириновського вдесятеро багатшим

Криза зробила Жириновського вдесятеро багатшим

За рік доходи лідера партії ЛДПР Володимира Жириновського виросли більш ніж вдесятеро - з 1,3 мільйонів рублів в 2007 році до 15 мільйонів в 2008-му, пише 19 серпня газета "Ведомости" з посиланням на опубліковані Мосміськвиборчкомом дані про доходи кандидатів від ЛДПР на виборах в Мосміськдуму.

У партії зростання доходів Жириновського пояснили технічними причинами - за словами керівника апарату фракції Олега Лаврова, на лідера ЛДПР були записані автомобілі регіональних відділень партії - в 2008 році їх продали, за рахунок чого і виросли доходи. На матеріальному стані Жириновського продаж машин не відзначилась.

Найбагатшим кандидатом в списку ЛДПР виявився лідер свердловського відділення партії депутат Держдуми Володимир Таскаєв - він заробив в 2008 році 7,9 мільйона рублів, а на рахунках у нього, за документами, ще 10 мільйонів. В той же час керівник московського відділення ЛДПР Віктор Соболєв підкреслив, що в основному кандидати не багаті і "реально працюватимуть в округах".

Вибори в Мосміськдуму відбудуться 11 жовтня 2009 року. У виборах беруть участь шість партій: "Єдина Росія", ЛДПР, "Яблуко", КПРФ, "Справедлива Росія" і "Патріоти Росії", а також рух "Солідарність", який висуває кандидатів по одномандатних округах.

ЛДПР стала другою партією, що опублікувала відомості про доходи кандидатів, - раніше це вже зробили комуністи, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Криза зробила Жириновського вдесятеро багатшим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі