середа, 11 липня 2007 13:58

Криворізька работорговка продала до Москви 5 неповнолітніх українок

Прокуратура Дніпропетровської області направила до суду кримінальну справу відносно мешканки Кривого Рогу, яка перевезла до Москви та примушувала займатися там проституцією 8 жінок, п"ятеро з яких – неповнолітні.

Як повідомили в прокуратурі Дніпропетровської області, в ході досудового слідства встановлено, що вищезазначена громадянка продавала в рабство жінок впродовж 2004-2006 років.

У Москві обвинувачена працювала разом із співучасницею – росіянкою. Вони примушували неповнолітніх займатися проституцією.

Кримінальна справа для розгляду по суті направлена в Довгинцевський районний суд Кривого Рогу. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення свободи строком від 5 до 12 років.

За даними Доповіді про торгівлю людьми Державного департаменту США, оприлюдненого в червні 2007 року, Україна потрапила в список країн зі значною кількістю жертв торгівлі людьми і невідповідністю вимогам ліквідації тяжких форм торгівлі людьми, передає Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «Криворізька работорговка продала до Москви 5 неповнолітніх українок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі