четвер, 29 листопада 2007 08:21

Кристина Орбакайте вже на третьому місяці вагітності

36-річній співачці на якийсь час доведеться залишити сцену – Крістіна перебуває в цікавому положенні. Як з"ясував "Твой ДЕНЬ", термін у доньки Алли Пугачової невеликий – лише 10 тижнів, але її черевце вже злегка округлилося.

Крім того що Крістіна – одна з найпопулярніших співачок російської естради, вона ще й прекрасна мати. У неї ростуть два сини від двох попередніх шлюбів, з Володимиром Пресняковим і Русланом Байсаровим, і ось тепер вона знову чекає дитину від третього чоловіка – Михайла Земцова.

Ця радісна новина не стала для близьких людей співачки несподіваною. Крістіна, ще тільки познайомившись з Михайлом, зізнавалася, що хоче ще раз стати мамою. Маючи двох синів – 16-річного Микиту і дев"ятирічного Дені, Орбакайте мріяла про доньку. Чи здійсниться її мрія з третьої спроби, говорити поки зарано – маленький термін вагітності не дозволяє визначити стать майбутньої дитини.

Першому про це Крістіна повідомила, природно, Михайлу і тільки потім поділилася з мамою. Алла Борисівна була щаслива за дочку. До Михайла вона ставиться з великою теплотою і дуже рада, що з ним її кохана дочка знайшла довгождане сімейне щастя.

Попри вагітність, співачка продовжує активно гастролювати. Якщо вона й скасовуватиме виступи, то тільки після Нового року. Заплановані на грудень концерти Крістіна має твердий намір відпрацювати, оскільки зараз починається гаряча пора корпоративних заходів, де зірки заробляють на порядок вище за звичні гонорари. А потім Орбакайте може зі спокійною душею відбути на невизначений термін у Маямі, де в них з Михайлом власна квартира і де вчитиметься її старший син. Цілком імовірно, що й її третя дитина з"явиться на світ у Штатах. В Америці Крістіна буває не рідше, ніж в рідній Москві.

Утім, співачка поки не поспішає підтверджувати свою вагітність.

Зараз ви читаєте новину «Кристина Орбакайте вже на третьому місяці вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі