понеділок, 14 січня 2008 15:46

Крістіна Агілера помістила в Інтернеті ролик з нагоди народження сина (ВІДЕО)

Чутки про те, що в цю суботу у співачки Крістіни Агілери народився хлопчик, вона підтвердила особисто, написавши про нього на своєму сайті та знявши спеціальне відео з цієї нагоди.

Крістіна Агілера народила здорового хлопчика пізно увечері в суботу. Малюка назвали Макс Лайрон Бретмен. Це перша дитина Крістіни та її чоловіка Джордана Бретмена.

Того ж дня співачка розмістила на своєму сайті звернення до фанів.

"Це дуже особливий день для мене і Джордана - на світ з"явився наш перший син. Щоб відзначити цю подію, я створила спеціальне відео на пісню Save Me From Myself. Це дуже особистий запис, в неї включені кадри з нашого весілля".

Кристина також подякувала "всім-всім-всім" за підтримку і любов. "Ви всі важливі, тому що завдяки вам моє життя і є таким прекрасним", - написала зворушена молода мати своїм фанам.

Про сина і пологи 27-річна Крістіна особливо не розповсюджувалася, повідомивши лише, що Макс важив близько 2.7 кг, його зріст близько 50 см, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера помістила в Інтернеті ролик з нагоди народження сина (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі