неділя, 11 березня 2007 13:31

Крістіан Лакруа одягнув французьких залізничників у нову уніформу (ФОТО)

Контролери французьких залізниць SNCF з 10 червня цього року працюватимуть в уніформі від всесвітньо відомого модельєра Крістіана Лакруа.

Окрім стандартного сірого кольору, новий робочий одяг доповнять фіолетовий і зелений - контролер ходитиме в сірих брюках, кашкеті, пастельній сорочці і фіолетовому жилеті.

- Нашим співробітникам потрібна була шикарна уніформа, яка б давала відчуття того, що вони - господарі на борту потягу, - сказав журналістам глава компанії SNCF Анн-Марі Ідрак.

За її словами, вартість нової форми становить близько 19 млн євро.

У SNCF контролерами працюють 11 тис. людей.

Інших співробітників компанії, які працюють на вокзалах Франції, одягнуть у форму від Лакруа з 2009 року. Раніше модельєр розробив оновлений інтер"єр швидкісних потягів TGV.

Крістіан Лакруа одягнув також у свою уніформу співробітників компанії Air France. Вони її носять з 2005 року. Авіакомпанії довелося витратити на це 20 млн євро, повідомляють РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Крістіан Лакруа одягнув французьких залізничників у нову уніформу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі