понеділок, 27 липня 2009 12:01

Криму знову загрожують шквали

Криму знову загрожують шквали
Міністерство з питань надзвичайних ситуацій попереджує про можливе погіршення погодних умов сьогодні в Криму. У зв"язку з цим в автономії оголошено штормове попередження, повідомили у прес-службі Головного управління МНС у Криму.

"27 липня на території кримської автономії місцями очікуються сильні зливи, грози, град і шквальний вітер до 25 метрів за секунду", - зазначили рятувальники.

Наприкінці червня злива і град пошкодили близько 10 тисяч гектарів посівів зернових і підтопили дома у кількох районах автономії.

12 липня через сильні зливи, град і вітер у 10 селах Джанкойського району Криму стався обрив магістральних електромереж, у ще двох – частково було відсутнє електропостачання.

14 липня сильний вітер і смерч частково пошкодили крівлі кількох будинків, пункти електрозв`язку, лінії електропередач на території села Міжводне в Чорноморському районі Криму, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Криму знову загрожують шквали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі