Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 08:28

Кримський УБОЗ викрив наркокартель

Кримським УБОЗом викрито міжрегіональну організовану злочинну групу, яка спеціалізувалася на виготовленні і розповсюдженні наркотичних і психотропних речовин.

Як повідомили у ВЗГ ГУМВС України в АР Крим, підготовка доказової бази злочинної діяльності даної ОЗГ здійснювалася співробітниками міліції протягом півроку.

Вдалося встановити, що угруповання мало чіткий розподіл ролей, налагоджені канали придбання прекурсорів, діючі лабораторії. Також з"ясувалося, що діяльність злочинної групи прикривали корумповані співробітники правоохоронних органів.

15 вересня в Сімферополі, біля супермаркету "Фуршет", оперативними співробітниками УБОЗ і бійцями спецпідрозділу "Сокіл" були затримані учасники ОПГ. В ході огляду було вилучено понад 1 кг психотропної речовини амфетамін, а також 200 г марихуани. Приблизна вартість загальної кількості вилучених в ході документування діяльності ОЗГ наркотичних речовин на "чорному ринку" півострова становить близько на півмільйона гривень.

На даний час сімох учасників ОПГ затримано, проводяться оперативно-слідчі заходи, спрямовані на затримання інших співучасників злочинної групи.

Як зауважив начальник Головного управління кримської міліції генерал-майор міліції Микола Іллічов, це одна з найбільших партій наркотичних речовин, виявлена за останні роки в автономії, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Кримський УБОЗ викрив наркокартель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути