четвер, 31 липня 2008 20:44

Кримські татари допоможуть дітям з постраждалих регіонів

Президія Меджлісу кримськотатарського народу оголосила про готовність прийняти в Криму дітей Західної України, де внаслідок стихійного лиха зруйновано велику кількість житла і об`єктів життєзабезпечення.

Про це говориться в прийнятому сьогодні Меджлісом "Зверненні до співвітчизників у зв`язку зі стихійним лихом у західних областях України".

"До Меджлісу кримськотатарського народу надходять звернення співвітчизників, які виявляють готовність надати допомогу людям, постраждалим в результаті природної стихії. Більшість пропозицій зводиться до організованого прийому кримськотатарськими сім`ями дітей з постраждалих від стихії територій України", - говориться у зверненні.

Президія Меджлісу заявляє про готовність прийняти в Криму дітей з Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської і Чернівецької областей України з подальшим їхнім розміщенням у кримськотатарських сім`ях на термін, необхідний для усунення наслідків природної і екологічної катастрофи.

Крім цього Президія кримськотатарського Меджлісу звертається із закликом до співвітчизників взяти посильну участь в добродійних акціях, що проводяться для збору коштів для надання допомоги постраждалим жителям Західної України, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Кримські татари допоможуть дітям з постраждалих регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі