середа, 13 червня 2007 13:36

Кримські "регіонали" почали всеукраїнську акцію за возз"єднання з Росією (ФОТО)

У Криму стартувала всеукраїнська акція за возз"єднання України з Росією. Вчора на площі Леніна в Сімферополі всі охочі могли поставити свій підпис на банері "Даеш другу Переяславську Раду!".

Про початок акції було оголошено під час урочистої ходи центром кримської столиці, приуроченого до Дня Росії. У ході взяли участь більше 3 тисяч чоловік. Колона демонстрантів, що складається з представників проросійських організацій, Партії регіонів, Кримського козачого союзу, СДПУ(О), партії "Союз", пройшла від будівлі Верховної Ради Криму до площі Леніна.

За словами організаторів акції - представників Російської громади Криму, партії "Російський блок", акція на підтримку другої Переяславської Ради пройде по всій території України.

Банер з гаслами "Майбутнє України – в союзі з великою Росією!" і "Даєш другу Переяславську Раду!" провезуть по всіх регіонах країни, і кожен охочий зможе поставити на нім свій підпис.

Організатори планують передати банер з підписами українців до Верховної Ради України в 354 річницю проведення Переяславської Ради – 18 січня 2008 року, передає Новый регион.

Зараз ви читаєте новину «Кримські "регіонали" почали всеукраїнську акцію за возз"єднання з Росією (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі