четвер, 20 вересня 2007 11:26

Кримська прокуратура порушила кримінальну справу за фактом шахрайства із землею

Прокуратура Ялти порушила кримінальну справу за фактом шахрайства із землею на Південному Березі Криму. Представники прокуратури Криму повідомили, що підозрювані намагалися "заробити" на оформленні земельної ділянки в селищі Привітне (Алушта).

Обвинувачувані надавали посередницькі послуги комерційній фірмі з оформлення оренди південнобережної землі. "Вартість цієї роботи, мабуть, не дуже задовольнила посередників, і вони зажадали в комерсантів 20 тисяч доларів для вирішення питання через суд, - повідомили в прокуратурі. - Гроші були потрібні нібито для того, щоб "переконати" суддів прийняти ухвалу, яка примусить місцевих властей виділити землю підприємству".

Прокуратурою Ялти виявлено факт шахрайства із земельними ресурсами, порушено кримінальну справу. Слідство з"ясовує всі обставини злочину, відзначили в прокуратурі.

Як повідомлялося раніше, за сім місяців поточного року в Україні продано земельних ділянок і прав оренди на них площею 3,9 тис. га вартістю 2,2 млрд гривень. Цей показник в 1,5 разу перевищує обсяги продажу землі минулого року.

За матеріалами:  УНИАН

Зараз ви читаєте новину «Кримська прокуратура порушила кримінальну справу за фактом шахрайства із землею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі