вівторок, 24 липня 2007 18:10

Кримська міліція затримала росіян за підозрою в убивстві 2-х людей

Співробітники міліції затримали 2-х росіян за підозрою в убивстві 2-х чоловік в Євпаторії.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму.

Відповідно до повідомлення, убивство скоєне в ніч із 13 на 14 липня.

На місці події міліція виявила 2 трупи, 20-річний чоловік і 28-річна жінка загинули від численних колото-різаних ран.

Жертвами нападу став хлопець, що приїхав у Євпаторію з Роздільнянського району, щоб працювати барменом в одному з місцевих ресторанів, і жителька Вінниці, яка також приїхала в Крим на заробітки, вони познайомилися вже в Євпаторії.

Відповідно до повідомлення, пізно вночі, завершивши роботу, потерпілі разом верталися додому через парк Фрунзе, де вирішили усамітнитися.

У цей час на нічну прогулянку вийшли двоє нетверезих чоловіків, які приїхали в Євпаторію із Красноярського краю, вони помітили пару, яка займалась любов"ю, і вбили спочатку хлопця, а потім дівчину, знаряддями убивства були ніж і скляна пляшка.

Незабаром співробітники міліції вийшли на слід підозрюваних і затримала їх.

При затриманні росіяни були настільки п"яні, що не впізнавали один одного й не могли назватися, але, за висновком фахівців-психоаналітиків, затримані можуть бути причетні до вбивства.

Співробітники міліції виявили відбитки пальців на осколку пляшки, якою наносився удар, а через кілька годин доказ ідентифікували - слід належав одному із затриманих.

Порушено кримінальну справу, підозрювані заарештовані, ведеться слідство, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Кримська міліція затримала росіян за підозрою в убивстві 2-х людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі