вівторок, 22 травня 2007 13:51

Кримчанка відкусила грабіжникові язика

37-річна жінка поверталася близько опівночі додому з екскурсії. Несподівано до неї підбіг хлопець і мовчки вчепився в сумочку.

- Він був напідпитку, ніяких погроз і вимог постраждала від нього не почула, він просто намагався відібрати її річ, - розповіла помічник начальника міліції Феодосії Ганна Охріменко. - Тягнули-тянгули вони сумочку, не утрималися на ногах, хлопець впав зверху на жінку, і боротьба продовжилася вже на асфальті. І раптом в якийсь момент жертва відкусила нападаючому кінчик язика - приблизно третину. Після чого він втік з "поля бою", передає "Комсомольська правда - Україна".

Щоправда, на прощання поранений грабіжник встиг зірвати з жінки золоту прикрасу. Але правоохоронці досить швидко затримали зловмисника, впізнавши його за особливою прикметою. Він намагався стверджувати, що спіткнувся і невдало впав, прикусивши язик. Ту ж версію шанувальник нічних наскоків, до речі, виклав і своїм батькам. Проте потерпіла добре запам"ятала свого кривдника і тим більше травму, якої завдала особисто.

Правоохоронці за фактом злочину порушили кримінальну справу, передає ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанка відкусила грабіжникові язика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі