неділя, 24 серпня 2008 17:30

Кремль відчуває інтерес Франції до врегулювання конфліктів в Грузії

Москва відчуває щиру зацікавленість головуючої в ЄС Франції внести свій внесок до врегулювання конфліктів в Грузії, заявив помічник президента Сергій Приходько.

"Діалог на вищому рівні носить незмінно конструктивний та відкритий характер, що, звісно, не виключає виклад сторонами одна одній своїх принципових позицій", - сказав Приходько у відповідь на прохання дати принципову оцінку російсько-французького діалогу, зокрема із врегулювання кризи навколо Південної Осетії.

Президент Франції Ніколя Саркозі раніше позитивно оцінив виконання в намічені терміни оголошених російською стороною планів із відведення військ з Грузії. Тим часом, прес-служба Кремля напередодні спростувала повідомлення прес-служби президента Франції, що повідомила, що лідери і Франції домовилися, що місія ОБСЄ має замінити російське патрулювання в зоні безпеки за межами Південної Осетії.

Росія не домовлялася про заміну російських миротворців на сили ОБСЄ в зоні безпеки за межами Південної Осетії, йшлося лише про готовність російської сторони до взаємодії, заявили в прес-службі Кремля, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Кремль відчуває інтерес Франції до врегулювання конфліктів в Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі