четвер, 21 грудня 2017 12:41

З'явилась перша реакція Кремля на арешт російського шпигуна в Кабміні

З'явилась перша реакція Кремля на арешт російського шпигуна в Кабміні
Заступника керівника протоколу прем'єр-міністра України Станіслава Єжова затримали вчора за підозро у шпигуестві на користь РФ / фото: Vk.com

У Кремлі заявили, що не мають інформації в зв'язку з повідомленням СБУ про затримання Станіслава Єжова, перекладача прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, якого підозрюють у співпраці з російськими спецслужбами.

Про це сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Новини ми читали, але ніякої інформації ми не маємо в своєму розпорядженні, тобто, тому нічого конкретного не можу сказати", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шпигун Кремля в Кабміні: все що відомо

20 грудня Служба безпеки затримала на робочому місці чиновника секретаріату Кабміну - перекладача Станіслава Єжова. Він був завербований російськими спецслужбами під час тривалого закордонного відрядження. Збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльность урядових структур. Отримані дані передавав російським кураторам через електронні канали зв'язку.

Зараз ви читаєте новину «З'явилась перша реакція Кремля на арешт російського шпигуна в Кабміні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі