неділя, 19 серпня 2018 05:28

Крадії на курортах: як захистити майно в готелі

Крадії на курортах: як захистити майно в готелі
Номери на перших поверхах і таблички з проханням про прибирання найбільше приваблюють готельних крадіїв. Фото: РБК-Украина

Навіть у найдорожчих готелях трапляються крадіжки у номерах. Бо крадії знають - тут живуть немісцеві, які увесь день зайняті роботою чи туризмом. Щоб не потрапити у неприємну ситуацію, важливо дотримуватися кількох правил безпеки.

Обирайте поверх вище 2-го. Зловмисникам найпростіше дістатися вікна першого чи балкону другого поверхів. Оптимальний варіант - з 3-го по 6-й, пише "Goodhouse".

Не називайте номер кімнати новим знайомим. Навіть приємні ззовні люди можуть виявитися злодіями.

Інформацію про потребу прибирання не варто чіпляти на двері. Бо так крадію зрозуміло - всередині нікого немає. Краще скористатися табличкою "не турбувати", а про необхідність клінінгу повідомити персоналу особисто.

Зробіть просту сигналізацію - на нічний час. На внутрішню ручку дверей поставте склянку. Зверху - ще одну. Якщо хтось спробує зайти всередину - Ви одразу почуєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у готелі: топ-5 найрозкішніших потягів

Користуйтеся платіжними картками, а не готівкою. На іноземних курортах зловмисники можуть видавати себе за поліцейських. І під приводом перевірки справжності готівки обмінюють реальні гроші туристів на фальшиві.

Щоб валіза для відпуски не була переповненою, радять обмежити список "must have". Наприклад, прибрати звідти фен, спортивне спорядження, надлишок косметики та ліків.

Зараз ви читаєте новину «Крадії на курортах: як захистити майно в готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі