субота, 14 грудня 2013 23:49

Кожного привезеного на столичний "антимайдан" ошукали на 500 грн

Людей, яких звезли на альтернативний мітинг на підтримку Партії регіонів, "кинули" на гроші.

Зокрема, ввечері 14 грудня близько 21.00 біля центрального входу до Виставкового центру було припарковано близько 50-60 автобусів. Там скупчились люди, яким пообіцяли заплатити добові по 150 грн, плюс по 25 грн — за кожну годину мітингу.

Організатори попередили, що в суботу та неділю люди мітингують, а в понеділок зранку мають повернутись додому.

Люди підрахували, що кожному повинні заплатити у підсумку близько 800 грн. Також їх обіцяли годувати. Сьогодні вони відстояли на Європейській площі з 10.00 до 16.00.

Однак увечері їм сказали, що "зараз ви їдете по домівках, і вам заплатять по 300 грн".

Обурені люди вимагали заплатити їм обіцяне та скандували: "Гроші! Гроші!".

"Зараз нас відправляють додому. Наскільки я зрозумів нам на "заміну" з регіонів їдуть інші люди, яким також пообіцяли по 800 грн. Але ж їх кинуть так само, як нас. "Старшого", який обіцяв нам гроші, знайти зараз не можемо", - розповів Михайло з Петропавловська.

Разом з ошуканими був народний депутат від ПР Артур Мартовицький.

"Люди приїхали висловити своє волевиявлення. Відрядні їм заплатили — по 300 грн. Я нікому гроші не обіцяв — я тут зі своїми виборцями", - пояснив Мартовицький кореспонденту Gazeta.ua.

Водночас присутні спростували цю інформацію.

Згодом автобуси почали роз'їжджатись.

"Нас повезли додому і зараз роздають під розпис по 300 грн. Ми втратили два дні. Кожний проїв по 200-250 грн. Нас тупо кинули", - зазначив у телефонній розмові кореспонденту Gazeta.ua один із ошуканих.

Зараз ви читаєте новину «Кожного привезеного на столичний "антимайдан" ошукали на 500 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

133

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі