середа, 26 вересня 2007 09:30

Костянтин Хабенський став батьком

35-річний актор Костянтин Хабенський вперше став батьком, пише "Твой День". 25 вересня його дружина Анастасія народила сина. Костянтин, який давно мріяв про спадкоємця, може пишатися – хлопчик народився справжнім богатирем – важить 4 кілограми і зростом 53 сантиметри.

Вагітність у Насті проходила нелегко – на перших термінах їй навіть довелося лягти в клініку на збереження. Незабаром Анастасія залишила роботу на одній зі столичних радіостанцій і повністю присвятила себе своєму здоров"ю, майбутній дитині і чоловікові.

У останні тижні вагітності майбутній мамі несподівано знову стало зле. Можливо, причиною нездужання стала нещодавня аварія, в яку дружина актора потрапила на своєму автомобілі "ніссан-мікра". Нагадаємо, Настя не впоралася з керуванням і вилетіла на тротуар.

Попри те що подружжя родом із Пітера, вони вирішили, що дитина з"явиться на світ у Москві. До того ж стан здоров"я породіллі явно не сприяв переїзду в Північну столицю.

За кілька днів до пологів зірка "Убойної сили" і обох "Варт" став частим відвідувачем однієї з елітних московських клінік – обирав палату для дружини. Напередодні пологів, коли Анастасію вже доправили в пологовий будинок, Хабенський знову з"явився в клініці. До пізньої ночі Костя не відходив від дружини, відлучившись лише один раз – у магазин за необхідними речами.

Коли наступного дня у Насті почалися перейми, чоловіка поряд не було. Проте, ледве дізнавшись про спадкоємця, що з"явився на світ, Хабенський тут же відклав усі справи і примчав у клініку.

"Дитина народилася міцною й здоровою, – сказали в клініці. – А от його маму довелося покласти в палату інтенсивної терапії. Анастасія опритомнює після кесарева розтину. Але ми сподіваємося, що найближчим часом її здоров"я покращає".

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Хабенський став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі