середа, 13 лютого 2008 09:09

Космос з "Бригади"одружується на день святого Валентина

Один з самих завидних женихів Росії зробив пропозицію своїй коханій Тетяні Зайцевій.

В день всіх закоханих - 14 лютого - чарівна пара розпишеться в одному з найбільших Палаців Москви.

Влаштовувати пишне торжество молоді не збираються. Актор вважав за краще, щоб в найважливіший для нього і Тані день поряд були тільки найближчі люди.

29 річний Дмитро познайомився з Тетяною на одній із закритих вечірок. Актор довго не наважувався підійти до чарівної блондинки. Та і друзі намагалися відговорити Дмитра. Але Дюжев не здався, і його наполегливість увінчалася успіхом.

З тих пір в житті Дюжева відбулися разючі зміни: він вже ніде не з"являється без Тетяни і у відпустку їздить виключно з нею. На заходах, куди пара приходить разом, Дюжев не відпускає від себе кохану ні на крок.

Діма запропонував Тані руку і серце ще на "Кінотаврі". Якщо на початку фестивалю він представляв всім Зайцеву як свою дівчину, то під кінець оголосив, що відтепер Таня його наречена і що восени вони одружаться.

Хоча одруження має відбутися вже в четвер, Діма до вчорашнього дня так і не вирішив, хто ж стане свідком з боку нареченого.

- Діма так і не визначився, але, можливо, ним можу стати і я, - розповів 25 річний двоюрідний брат артиста Володимир. - Влітку, коли я одружувався, свідком на весіллі був Діма.

Інший претендент на цю відповідальну роль - близький друг і колега Дмитра по серіалу "Бригада" Павло Майков.

Вчора родичі актора виїхали з рідної Астрахані до Москви. На жаль, за станом здоров"я 76 літня бабуся Дмитра Тамара Петрівна не зможе привітати улюбленого внука особисто,пише "Твій День".

Зараз ви читаєте новину «Космос з "Бригади"одружується на день святого Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі