пʼятниця, 17 січня 2020 14:10

Коштує понад 100 тис. грн за добу: у якому готелі Зеленський відпочивав в Омані
12

Номер в готелі коштував 135 тисяч.
Фото: Скрін із відео.
Номер в готелі коштував 135 тисяч.
Номер в готелі коштував 135 тисяч.
Номер в готелі коштував 135 тисяч.
Номер в готелі коштував 135 тисяч.

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Оману зупинявся у найкращому готелі країни Al Bustan Palace. В сезон президентський люкс коштує приблизно 135 тис. грн.

Який вигляд зсередини має номер, у якому гарант жив із дружиною, показав "4 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристайко не зміг пояснити, що Зеленський робив в Омані

За словами журналістів, під час відпочинку Зеленські зупинялися на 8-му поверсі, в люксі із краєвидом на море та гори. Номер більше схожий на справжні апартаменти, де в кожного своя ванна. Також там є вітальня й окрема їдальня з персональною кухнею – якщо відпочивальники не бажають даремно з'являтися на публіці й мають своїх кухарів. Є невеликий кабінет.

Люкс, у якому відпочивав із сім'єю Зеленський, нині коштує приблизно 135 тис. грн з усіма податками. Але, залежно від сезону, вартість може зростати і до 200 тис.

Соцмережі бурхливо реагують на поїздку Володимира Зеленського в Оман. Користувачі жартують із опублікованою Офісом президента фотографії зустрічі з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою. Із вказаного фото стали робити фотожаби.

Зараз ви читаєте новину «Коштує понад 100 тис. грн за добу: у якому готелі Зеленський відпочивав в Омані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі