вівторок, 29 травня 2007 09:06

Корупційний скандал в уряді: вже два самогубства

Сьогодні вранці в місті Йокогама наклав на себе руки колишній керівник структури, що займалася розподілом замовлень цього відомства серед приватних фірм.

Відставного чиновника Син"їті Ямадзаки виявили в піжамі з розбитою головою на парковці перед будинком, де знаходиться його квартира. Судячи з усього, він зістрибнув з вікна шостого поверху, оскільки поряд на сходах знайшли його акуратно поставлені черевики. Під час самогубства співробітники прокуратури проводили обшук в квартирі цього колишнього чиновника у зв"язку із справою про злочинну змову при розподілі державних замовлень, передає "ИТАР ТАСС".

Це вже другий випадок самогубства фігурантів справи про незаконний розподіл державних замовлень.
Вчора повісився міністр сільського господарства Японії. Його зняли з мотузки і відвезли до лікарні, проте врятувати життя не вдалося.

"О 14:00 лікарі зафіксували його смерть", - повідомив офіційний представник поліцейського управління столиці Японії, відмовившись від будь-яких інших коментарів, пише Лента.
Зараз ви читаєте новину «Корупційний скандал в уряді: вже два самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі