субота, 02 червня 2007 17:17

Корупційний скандал в Болгарії розвалює уряд країни

Відразу два члени болгарського кабінету міністрів пішли у відставку у зв"язку з корупційним скандалом, що розгорівся в країні. Глава уряду Болгарії Сергій Станішев оголосив в суботу, що він задовольнив прохання про відставку, подані двома міністрами.

"Міністр економіки і енергетики Румен Овчаров заявив про свою готовність покинути пост ще 5 травня. В п"ятницю він знов подав прохання про відставку, і вона була прийнята", - розповів прем"єр-міністр Болгарії. "Також в п"ятницю було підписано прохання про відставку глави Міністерства юстиції Георги Петканова ", - додав глава кабміну Болгарії.

Звинувачення в корупції були висунуті в кінці квітня 2007 року проти Овчарова, проте скандал поставив під загрозу весь нині чинний уряд Болгарії. Очікується, що найближчим часом ще декілька членів болгарського уряду оголосять про намір покинути свої пости, повідомляє Lenta.ru.



Зараз ви читаєте новину «Корупційний скандал в Болгарії розвалює уряд країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі