вівторок, 11 березня 2008 15:05

Кортні Лав пише незрозумілий щоденник і заявляє про крадіжку в 72$ млн (ФОТО)

Минулого тижня Кортні Лав відвідала поліцейський департамент Лос-Анджелеса, щоб повідомити про крадіжку особи свого покійного чоловіка Курта Кобейна.

Кортні заявила, що грабіжники використовували номер соціального страхування Курта, щоб купити особняк в Нью-Джерсі за $3 млн. Вона також вважає що вони відкрили більше 180 кредитних карток на ім"я Курта і вкрали близько $72 млн з його рахунку.

Кортні сказала, що вона дізналася про це п"ять років тому, але була дуже п"яна і під кайфом, щоб що-небудь зробити.

Таблоїд TMZ.com пише, що Кортні марить, і цього ніколи не ставалося. Джерела повідомляють, що ніхто в поліцейському відділенні не прийняв її серйозно. Також TMZ стверджують, що вона страждає від біполярного розладу.

Щодо крадіжки особи Курта питання залишається відкритим, а ось в крадіжці розуму Кортні вже ніхто не сумнівається. Особливо, після того, як днями вона опублікувала пост в своєму блозі, який не можуть прочитати навіть найпросунутіші філологи.

Його короткий зміст можна перевести так: "Ви всі депресивні, самозакохані мазерфакери, а я, хай і ексцентрична, але завжди говорю, що думаю. Ось піду сьогодні увечері і напишу ще одну хорошу пісню", повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Кортні Лав пише незрозумілий щоденник і заявляє про крадіжку в 72$ млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі