пʼятниця, 12 вересня 2014 16:44

Кортеж принца Гаррі протаранив таксі в центрі Лондона
13

Фото: Dailymail

Кортеж британського принца Гаррі потрапив в аварію у центрі Лондона. ДТП сталося вранці 11 вересня неподалік від міського зоопарку, повідомляє The Telegraph.

Один з поліцейських, які супроводжували принца на мотоциклах, зіткнувся із таксі. В результаті інциденту постраждали водій таксі і мотоцикліст кортежу. Після зіткнення мотоцикліст відлетів приблизно на дев'ять метрів, а водій Toyota Prius був затиснутий в салоні свого авто. Рятувальникам довелося зрізати дах машини, аби дістати водія.

За свідченнями очевидців, кортеж принца рухався на великій швидкості. Сам Гаррі їхав у позашляховику Range Rover. Після того, як сталася аварія, автомобіль принца, з міркувань безпеки, проїхав ще кілька сотень метрів. Видання зауважує, що Гаррі був шокований подією і намагався переконатися, що з учасниками аварії все добре. Постраждалі були доставлені в лікарню, їх стан не уточнюється. Поліція почала розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Кортеж принца Гаррі протаранив таксі в центрі Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі